<The> Impact of selected factors on VAT revenue development in Slovakia - Rabatinová, Marcela, 1977-
Vplyv vybraných faktorov na vývoj príjmov z DPH v SR. Vývoj príjmov z DPH je ovplyvňovaný konečnou spotrebou domácností. Vzťah medzi vývojom príjmov z DPH a vývojom základných makroekonomických premenných.