Teoretická východiska politického brandingu: představení modelu voliče orientovaného na hodnotu značky a jeho metodologické ukotvení - Vašátková, Daniela
Postavenie politického brandingu v politológii, respektíve politickom marketingu. Nový koncept voliča orientovaného na hodnotu politickej značky, který má potenciál v súčasnosti.