Tvrdý Brexit: Jaký bude dopad na pojišťovnictví? - Mesršmíd, Jaroslav
Aktuálný pohľad na Brexit a jeho možné dopady na poisťovníctvo podľa informacií zverejnených ku koncu prvej dekády februára 2017. Je jasné, že prejav premiérky Mayovej zo 17. 1. 2017 bol istým predelom. Čo je to tvrdý Brexit. Ekonomické dopady tvrdého Brexitu.