Pohled gymnazisty: jak může stát podpořit finanční gramotnost obyvatel? - Linzer, Pavel
Ako vnímajú problematiku finančného vzdelávania dnešní mladí ľudia. Esej, ktorá zvíťazila v súťaži finančnej gramotnosti pre študentov stredných škôl.