Koncepty výběru destinace s důrazem na zimní cestovní ruch - Fialová, Dana
Niekoľko faktov o zimnom cestovnom ruchu. Výber destinácie zimného cestovného ruchu. Motivácia cestujúcich. Hierarchická hodnotová mapa pre výber lyžiarskej destinácie. Dôležité faktory pre výber destinácie vo vybraných krajinách. Obraz destinácie. Väzba na miesto. Opakovaný nákup a lojálnosť zákazníkov.