Analýza aktuálních legislativních procesů spojených se vznikem a fungováním destinačních managementů v ČR a identifikace základních problémů - Mattyašovská, Jitka
Poblematika organizácie a riadenia turizmu v Českej republike. Vymedzenie kompetencií v oblasti turizmu v Českej republike. Systém organizácie cestovného ruchu a jeho legislatívna úprava v ČR. Nastavenie systému organizácie cestovného ruchu na báze motivácie. Organizácie destinačných manažmentov. Porovnanie systémov organizácie a financovania cestovného ruchu vo vybraných krajinách Európskej únie.