Územie Podunajska - nová atraktívna destinácia cestovného ruchu na Slovensku - Silvan, Juraj
Potenciál Podunajska pre rozvoj cestovného ruchu. Zintenzívnenie aktivít na podporu rozvoja cestovného ruchu. Oblasti rozvoja cestovného ruchu - priame využitie Dunaja a Malého Dunaja, kultúra a historické pamiatky, termálne kúpaliská, poľnohospodárstvo, gastronómia, cyklotrasy, oblasť športu.