Střípky z Eurofi - Tallin 2017 - Procházka, Petr
V septembri 2017 sa v Talline stretli zástupcovia finančného priemyslu, aby prediskutovali výzvy, pred ktorými stojí Európska únia, ale aj svetová ekonomika. Výzvy sa týkali priebehu jednania o Brexite, financovania európskej ekonomiky, dopadu rozvoja digitálnych technológií na finančný sektor a budúcnosti eurozóny.