Banky na Slovensku: kde sídlia ich centrály?
Pohľad na architektúru a lokáciu bratislavských bánk: Slovenská sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, Tatra banka, ČSOB, UniCredit Bank, OTB Banka Slovensko, mBank a Poštová banka.