Mechanismy rozhodování o investičních záměrech a rozpočtech obcí. - Kopřiva, Radek
Rozhodovanie v obciach v teoretickej perspektíve. Vnútorné rozhodovacie mechanizmy miestnych samospráv v oblasti rozvoja municipalít.