Ako privoňať k biznisu zo školskej lavice - Makarová, Xénia
Chýbajúce prezentačné zručnosti žiakov ako nedostatok v pripravenosti mladých ľudí na budúce povolanie. Ponuka manažérskych a biznis kurzov pre stredoškolákov a vysokoškolákov. Hlavná náplň programov. Trojročný program neziskovej organizácie Nexteria.