Emocionaľno-ekspressivnyj aspekt v izučenii russko-slovackich frazeologizmov - Kvapil, Roman, 1971-
Emocionálno-expresívny aspekt v štúdiu rusko-slovenských frazeologizmov. Pozitívne a negatívne emócie. Frazeologické prostriedky na vyjadrenie emócií.