Investičná pomoc ako nástroj externého spolufinancovania investičných projektov v podnikoch na Slovensku - Fiľa, Milan
Zákon o investičnej pomoci (561/2007). Príjmateľ pomoci. Minimálne kritériá pre získanie investičnej pomoci. Formy a intenzita investičnej pomoci. Základné podmienky poskytnutia invstičnej pomoci. Príležitosti pre slovenské podniky a možné zmeny od roku 2018.