Inkluzivita podnikania v regiónoch Slovenska - Mikuš, Juraj
Prezentácia výsledkov výskumu inkluzivity podnikania v regiónoch Slovenska na základe analýzy dát Globálneho monitoru podnikania (GEM). Ich špecifiká.