Priemysel 4.0 a jeho implikácie pre priemyselnú politiku EÚ - Fifeková, Elena
Spracovateľský priemysel EÚ – vývojové tendencie na začiatku 3. tisícročia. Súčasné výzvy pre formovanie priemyselnej politiky EÚ.