Challenges of concept industry 4.0 in the context of innovative business solutions - Malega, Peter
Informácia o transfomácií podnikov v rámci priemyslu 4.0. Súčasná situácia štandardizácie priemyslu 4.0. Základný model kyber-fyzického systému.