Faktory kvality destinace z pohledu poskytovatelů služeb - Stojarová, Šárka
Význam faktorov kvality destinácie z hľadiska poskytovateľa a porovnanie s hodnotami uvedenými návštevníkmi destinácie. Vnímanie možných rozdielov v kvalite destinácie poskytovateľov rôznych služieb cestovného ruchu.