Cestovné kancelárie a cestovné agentúry ako sprostredkovatelia v dobrovoľníckom cestovnom ruchu - Pompurová, Kristína
Teoretické vymedzenie organizácií dobrovoľníckeho cestovného ruchu. Dobrovoľnícke programy v ponuke slovenských cestovných kancelárií a cestovných agentúr. Dobrovoľnícke programy v ponuke českých cestovných kancelárií a cestovných agentúr.