Štát vypína e-podpis, posiela ľudí späť na úrady - Andacký, Jozef
Aféra prelomenia bezpečnosti čipových občianskych preukazov eID s poukázaním na ich zraniteľnosť. Štátni úradníci nie sú pripravení na krízovú sitáciu. Riešenia, ako zabrániť krádeži identity a zároveň obnoviť bezpečnosť elektronických občianskych preukazov.