Sedemdesiat rokov temnej histórie CIA (1) - Škvrnda, František
Sedemdesiate výročie americkej spravodajskej agentúry CIA. Zákon o národnej bezpečnosti 1947 a vznik CIA. Úlohy CIA. Stále živá téma kritiky CIA. Watergate a rok spravodajstva. Priekopník Philip Agee - odhalenie zákulisia CIA.