Firmy predbehli eurobyrokratov - Valachovičová, Viktória
Zavedenie celoeurópskeho mýta v medzinárodnej kamiónovej doprave. Cieľom je postupná harmonizácia v doprave a interopabilita elektronických mýtnych systémov. Členské krajiny by mali upustiť od časových nálepiek a budú platiť mýto na základe prejdených kilometrov. Iniciatíva firiem.