Fúzie a akvizície z pohľadu inovácií vo farmaceutickom priemysle - Pásztorová, Janka, 1960-
Stručná charakteristika farmaceutického priemyslu. Výskum a vývoj vo farmaceutickom priemysle. Vznik nových biotechnologických firiem špecializujúcich sa na vývoj nových liekov alebo pridružených technológií. Vývoj fúzií a akvizícií vo farmaceutickom priemysle vo svetovom meradle. Strategické rozhodnutia z pohľadu inovácií vo farmaceutickom priemysle. Počet schválených nových liekov podľa FDA v r. 1996-2016.