Svet viac ako štvrťstoročie bez ZSSR (3) - Škvrnda, František
Záverečná časť state o Zväze sovietskych socialistických republík. Najvyššie orgány štátnej moci ZSSR a ich predstavitelia. Komunistickí vodcovia štátu. Ďalšie prvky straníckeho centra moci.