Vliv faktorů makroprostředí a mezoprostředí na ekonomickou stabilitu a rozvoj malých a středních podniků v ČR - Straková, Jarmila
Význam malých a stredných podnikov v sústave národného hospodárstva a význam exogénnych faktorov ovplyvňujúcich ich rast a udržateľný rozvoj. Využitie matematicko-štatistických metód pri skúmaní vplyvu vybraných faktorov makro a mezoprostredia na ziskovosť podnikov.