Využívanie projektového vyučovania pri pedagogickej praxi - Orbánová, Darina
Význam pedagogickej praxe. Aplikácia projektového vyučovania počas pedagogickej praxe. Pohľad učiteľa špeciálnej didaktiky na skúsenosti študenta z realizovania projektového vyučovania počas pedagogickej praxe.