Úlohy inovačného rozvoja v Európskej únii a Slovenskej republike v kontexte strategických dokumentov - Gonda, Vladimír
Národné inovačné systémy a ich úlohy. Strategické dokumenty EÚ a ich význam (Stratégia Európa 2020, Horizont 2020). Súhrnný inovačný index. Inovačná stratégia SR na roky 2014-2020.