Aplikácia vybraných didaktických zásad vo výučbe ekonomických predmetov - Šlosár, Rudolf
Vymedzenie pojmu didaktické zásady. Didaktické zásady v diele Jana Amosa Komenského Veľká didaktika. Didaktické zásady podľa I. Tureka. Didaktická zásada aktivity a uvedomelosti. Didaktická zásada cieľavedomosti a výchovy vo vyučovaní. Didaktická zásada vedeckosti a adekvátnej primeranosti.