Tvorivosť učiteľa ako súčasť rozvoja kreativity žiakov tvorivý prístup k učeniu - Krajňáková, Emília
Podstata tvorivosti z pohľadu pedagógov. Cieľ tvorivej činnosti učiteľov. Pedagogická tvorivosť v praxi. Vlastnosti tvorivého učiteľa. Ukážka príkladu.