Proměny kvalifikace a odborného vzdělání - Asztalos, Ondřej
Prechod k vyššej priemyselnej revolúcie a nevyhnutnosť vysokej kvalifikácie pracovných síl. Premeny pracovného trhu a kvalifikácie. Prepojenie odvetvovej a profesnej štruktúry pracovných síl. Vybrané ohrozené profesie. Štruktúra zamestnanosti v ČR. Prepojenie pracovného trhu so vzdelávaním odborníkov. České odborné školstvo. Rámcové vzdelávacie programy v ČR.