Podpora kritického myšlení studentů s využitím metod písemného zachycení myšlenek - Holečková, Lenka
Možnosti rozvoja kritického myslenia študentov pomocou vybraných aktivizujúcích metód zameraných na písomný prejav. Týmito zvolenými metódami sú brainwriting, voľné písanie a argumentačná esej. Dielčie výsledky výskumu týkajúce se uplatnenia metódy voľného písania. Možnosti uplatnenia zvolených metód.