Nástroje hodnotenia ekonomickej činnosti obchodného podniku - Strážovská, Helena
Metódy ako nástroje analýzy a hodnotenia. Metodické postupy v procese hodnotenia ekonomických javov. Tržby. Podiel firmy na trhu. Analýza MTZ a efektívnosti investícii. Výkon – produktivita zamestnancov obchodu a prácnosť v obchode. Hodnotenie nákladov.