Sociálna inovácia ako argument pre spoločenskú zodpovednosť podnikov, t.j. cesta ku konkurencieschopnosti podnikov - Németh, Hajnalka
Inovácia ako zdroj zmeny a modernizácie. Firemná kultúra ako faktor ovplyvňujúci sociálnu inováciu a konkurencieschopnosť. Integrovaný model CSR (Corporate Social Responsibility) sociálnej inovácie.