Ako zohnať peniaze pre start-up v puberte - Andacký, Jozef
Pred pár rokmi boli start-upy na Slovensku neznámym pojmom, no potom sa tento koncept rýchlo ujal. Mnohé mladé firmy s víziou odvtedy podrástli. Dôležitým faktorom úspešnosti je financovanie projektov. V situácii, keď bankové úvery nestačia a alternatívne zdroje ako napr. eurofondy zlyhávajú, sú rizikoví a private equity investori čoraz vyhľadávanejšou formou financovania inovácií. Príklady vybraných inovatívnych start-upov a ich financovania.