Nariadenie o ochrane osobných údajov a pripravovaný nový zákon o ochrane osobných údajov účinné od mája 2018 - Macová, Marcela
Historický prehľad. Platnosť a účinnosť nového nariadenia a nového zákona o ochrane osobných údajov. Ochrana osobných údajov v SR v kontexte sekundárneho komunitárneho práva EÚ od mája 2018. Dokumentácia podľa nariadenia.