Sociálne dávky - Danajovičová, Katarína
Stručne o systéme sociálneho zabezpečenia na Slovensku. Zákon č. 417/2013 Z. z. o pomoci v hmotnej núdzi. Kto sa považuje za člena domácnosti. Posudzovanie príjmu žiadateľa o pomoc v hmotnej núdzi. Ako a kedy sa posudzuje hmotná núdza. Osobitný príspevok. Jednorazová dávka. Praktický príklad.