Opatrenia informačnej bezpečnosti v podnikoch s elektronickým obchodom - Kokles, Mojmír
Vyhodnotenie čiastkových výsledkov výskumu zameraného na využitie opatrení informačnej bezpečnosti v podnikoch, ktoré obchodujú na slovenskom elektronickom trhu tovaru a služieb.