Investovanie prostredníctvom hypotekárnych záložných listov - Jánošová, Veronika, 1953-
Podstata hypotekárnych záložných listov. Pravidlá bezpečného obchodovania hypotekárnych bánk a riziká emisie hypotekárnych záložných listov. Riziká spojené s investovaním HZL. Investovanie Slovenskej sporiteľne, a.s. do HZL .