Podpora výkonnosti organizácie prostredníctvom IS/IT - Romanová, Anita, 1973-
Podpora výkonnosti organizácie a jej vzťah k podnikovej informatike a IT Governance. Aktuálny stav poznania v tejto oblasti a komparácia syntetizácie získaných poznatkov na základe dát a informácií získaných dotazníkovým prieskumom v podnikoch na Slovensku.