Využitie projektového vyučovania na hodinách účtovníctva na obchodných akadémiách - Šlosár, Rudolf
Pojem projektové vyučovanie a jeho charakteristika. Podmienky, ktoré by mal spĺňať projekt využitý vo vyučovaní. Projektové vyučovanie ako alternatíva tradičného súvislého príkladu.