Vzťah zmlúv o obchodnom zastúpení a tzv. vertikálnych dohôd obmedzujúcich súťaž podľa európskeho práva - Winkler, Martin, 1975-
Vzťah obchodného zastúpenia a vertikálnych dohôd. Pokyny týkajúce sa vertikálnych obmedzení konkurencie. Aktuálny pohľad Komisie na vzťah obchodného zastúpenia a vertikálnych dohôd.