Zákaz reťazenia jednoosobových spoločností s ručením obmedzeným - Holub, Dušan
Charakteristika spoločnosti s ručením obmedzeným. Zákaz reťazenia jednoosobových spoločností s ručením obmedzeným podľa Obchodného zákonníka SR. Zahraničná osoba ako jediný spoločník spoločnosti s ručením obmedzeným. Implementácia 12. Smernice EÚ do právneho poriadku SR.