<The> Position of retirement pension savings in the pension system of the Slovak republic - Sika, Peter, 1975-
Postavenie a úloha starobného dôchodkového sporenia v dôchodkovom systéme na Slovensku v kontexte dlhodobej udržateľnosti dôchodkového systému. Finančná bilancia slovenského dôchodkového systému. Deficit dôchodkového poistenia v období 2000-2015. Vplyv zavedenia dobrovoľného vstupu do druhého piliera.