Evaluation and impact of factors on creation of business strategy in startups. Survey results - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Startup z pohľadu globálnych a slovenských úradov. Aplikovanie podnikateľskej stratégie v startupoch. Faktory z vonkajšieho a vnútorného podnikateľského prostredia ovplyvňujúce tvorbu stratégií v startupoch. Konkurenčné výhody ako jadro podnikateľskej stratégie. Výsledky prieskumu na vzorke 72 slovenských startupov v roku 2016.