Some theoretical concepts of unemployment versus empirical experience - Lisý, Ján
Alternatívne prístupy k nezamestnanosti. Rast reálneho HDP a nezamestnanosť. Okunov zákon a empirické skúsenosti po globálnej hospodárskej kríze v roku 2008. Príklad Slovenska a Česka v období 2008-2016.