Neplatič tu môže byť zasa pánom - Haluza, Ivan
Harmonizácia oddlžovania neplatiacich firiem v Európskej únii. Odmietavá reakcia slovenskej ministerky spravodlivosti Lucie Žitňanskej. Zneužívanie reštrukturalizácie. Rôzne sociálno-ekonomické podmienky a rozdielna etika podnikateľského prostredia v štátoch EÚ. Najprísnejšie Slovensko. Príliš benevolentný Brusel voči dlžníkom.