Možnosti a prínosy virtualizácie v podnikovej informatike - Jurík, Pavol, 1987-
Prehľad rôznych typov virtualizácie, ktoré sú použiteľné v podnikovej informatike, spolu so zrozumiteľnými a presnými vysvetleniami ich špecifík a vzájomných odlišností. Virtualizácia serverov, osobných počítačov, dátových úložísk, aplikácií.