Zdaňovanie podielov na zisku (dividend) v kontexte zmien od 1. 1. 2017 - Slivková, Dana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Uplatnenie spôsobu zdaňovania podielov na zisku (dividend) uvedeného v ustanovení § 52 ods. 24 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. po 1. januári 2017.