Organizačná kultúra - Šajgalíková, Helena
Definície kultúry. Vznik teórií organizačnej kultúry. Čo organizačná kultúra je a čo nie je. Výskum kultúry. Štruktúra kultúry. Formy kultúry. Dimenzionálne modely organizačných kultúr. Typológie organizačných kultúr.