Jazyk politiky a jeho funkcie - Seresová, Katarína, 1967-
Jazyk politiky - charakteristika. Funkcie jazyka politiky. Ovplyvňovanie názorov adresátov - persuázia. Nátlak a násile. Informatívna funkcia jazyka politiky. Integratívna a regulatívna funkcia.