Kontrastívna lingvistická analýza nemecko-slovenskej frazeológie v súčasných nemeckých médiách na príkladoch z denníka Die Presse - Pospíšilová, Jana, 1950-
Charakteristika rakúskej dennej tlače. Úvod do frazeológie. Kontrastívna analýza alebo tematické polia podľa M. Gehra.